Річківська громада
Сумська область, Сумський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

14 березня 2020 року в місті Білопілля відбулися змагання з волейболу серед команд сільських та селищних рад!

Дата: 17.03.2020 12:32
Кількість переглядів: 775

Фото без опису

14 березня 2020 року в місті Білопілля відбулися змагання з волейболу серед команд сільських та селищних рад! Нажаль, у зв’язку з оголошеним карантином по всій території України, участь у замаганнях взяли тільки три команди: Улянівської селищної ради, Куянівської сільської ради та Річківської сільської об’єднаної територіальної громади.

Хотілося б відмітити, що об’єднання сільских рад Річківської сільської ради - це не просто об’єднання адміністративно-територіальних одиниць, а об’єднання жителів сіл для реалізації спільних інтересів та досягнення єдиних цілей. В суботу 14 березня, спільною ціллю спортсменів нашої територіальної громади була перша перемога в змаганнях з волейболу в якості представників Річківської сільської ради. 

Михайло Козолуп за підтримки Річківської сільської ради організував поїздку та зібрав кращих гравців ОТГ: троє спортсменів з села Вирі та шестеро з села Річки. Також необхідно відмітити найстаршого та наймолодшого гравців команди, Валерій Охріменко (житель села Вирі) та Володимир Дяденко (учень 8го класу Річківського НВК) відповідно. Різниця у віці сягає більше тридцяти років. 

Початок змагань був дуже вдалим, хоча й не простим для наших хлопців. В першому сеті проти Куянівки здобули важку перемогу 26:24, цікаво, що протягом гри було відставання від Куянівки в більше ніж три пункти. Другий сет був менш напруженим, 25:18 на користь наших спортсменів. Загальний рахунок 2:0 наші гравці святкують перемогу. 

Вирішальною стала гра проти Улянівки, минулорічних переможців змагань. Наші спортсмени підійшли дуже відповідально до гри з чемпіонами, мабуть, це і стало причиною поразки. Хвилювання, мандраж молодих спортсменів заважав показати свої справжні вміння та здобути перемогу. Боротьба була безкомпромісна але Улянівка все таки здобула перемогу над нашою командою. Рахунок 0:2 на користь спортсменів з Улянівки. У грі між Улянівкою та Куянівкою перемогу здобули спортсмени з першої команди 2:1. 

Оскільки всі команди учасники автоматично стали призерами ще до початку змагань, то місця розподілилися наступним чином: Куянівка - 3 місце, Річківська ОТГ - 2 місце, Улянівка - 1 місце. 

Бажаємо спортивного натхнення, успіхів та ще більше медалей спортсменам нашої територіальної громади!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь