Річківська громада
Сумська область, Сумський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Два новеньких «Renault Duster» отримали амбулаторії загальної практики сімейної медицини на Білопільщині.

Дата: 28.04.2020 15:53
Кількість переглядів: 655

Фото без опису

Два сучасні автомобілі швидкої медичної допомоги «Renault Duster» та півтори тисячі захисних медичних масок передав сьогодні медзакладам Білопільщини голова Сумської обласної ради Володимир Токар.

«Потужні автомобілі допоможуть сільським лікарям гарантовано і швидко дістатися до найвіддаленіших місць своїх ОТГ та вчасно надати медичну допомогу. У разі необхідності хворого можна буде оперативно відтранспортувати до лікарні. А медичні маски допоможуть медикам району убезпечити себе під час спілкування з хворими», - наголосив Володимир Токар.

Засоби захисту отримали керівник Білопільського Центру первинної медичної допомоги Костянтин Рожин та головний лікар Білопільської ЦРЛ Юрій Мартиненко. Ключі від новеньких автівок – голова Річківської ОТГ Микола Солодовник для Вирівської амбулаторії загальної практики сімейної медицини та завідуюча Павлівської амбулаторії загальної практики сімейної медицини Білопільської ОТГ Альбіна Матюха.

Медик, яка особисто буде водити машину, розповіла, що тільки у Павлівці проживає більше тисячі людей, ще майже стільки у навколишніх селах. «Для нас дуже важливо, що машина має підвищену прохідність, а відтак допоможе у роботі», - прокоментувала отримання автомобіля Альбіна Матюха.

Її підтримав Микола Солодовник: «Без автомобіля обійтися дуже складно, адже сімейним лікарям важко оперативно добиратися до хворих пацієнтів. Ці добрі справи дуже потрібні для людей і ми вдячні за це всім, хто посприяв у придбанні машин. В першу чергу – голові Сумської обласної ради Володимиру Токарю». 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь