Річківська громада
Сумська область, Сумський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ!

Дата: 01.06.2020 14:25
Кількість переглядів: 577

Фото без опису

Щорічно 1 червня в Україні та по всьому світу відзначається Міжнародний день захисту дітей, який покликаний привернути увагу до захисту прав дитини. Офіційне рішення про заснування Міжнародного дня захисту дітей було ухвалене в листопаді 1949 року конгресом Міжнародної демократичної федерації жінок, і вже в 1950 році 1 червня було відзначено перший День захисту дітей.

В Україні День захисту дітей був створений Указом президента №568/98 від 30 травня 1998 року «Про день захисту дітей». З того моменту День захисту дітей в Україні є національним святом, який покликаний привернути увагу громадськості до проблем дітей.

У цього свята є свій офіційний символ – прапор. На зеленому полотні, який символізує зростання та гармонію, навколо знаку Землі розміщені різнокольорові фігурки, що символізують різноманітність і терпимість. Знак Землі, розміщений в центрі, ? це символ нашого загального дому.

З нагоди  Міжнародного дня захисту дітей працівники  клубних та бібліотечних закладів Річківської громади  підготували онлайн – флешмоб   «Щастя  - в серці кожної дитини» за участі юних аматорів та працівників закладів культури.

В бібліотеках ради були оформлені тематичні виставки «Царство дитячої книги»,  книжкові розкладки «Веселий світ дитинства» та віконні виставки дитячих малюнків  «Ми за мир». 

Ви можете переглянути відео, яке розміщено далі, натиснувши в правому верхньому кутку кнопку "Відкрити в новій вкладці".

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь