Річківська громада
Сумська область, Сумський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ!

Дата: 01.06.2020 14:25
Кількість переглядів: 649

Фото без опису

Щорічно 1 червня в Україні та по всьому світу відзначається Міжнародний день захисту дітей, який покликаний привернути увагу до захисту прав дитини. Офіційне рішення про заснування Міжнародного дня захисту дітей було ухвалене в листопаді 1949 року конгресом Міжнародної демократичної федерації жінок, і вже в 1950 році 1 червня було відзначено перший День захисту дітей.

В Україні День захисту дітей був створений Указом президента №568/98 від 30 травня 1998 року «Про день захисту дітей». З того моменту День захисту дітей в Україні є національним святом, який покликаний привернути увагу громадськості до проблем дітей.

У цього свята є свій офіційний символ – прапор. На зеленому полотні, який символізує зростання та гармонію, навколо знаку Землі розміщені різнокольорові фігурки, що символізують різноманітність і терпимість. Знак Землі, розміщений в центрі, ? це символ нашого загального дому.

З нагоди  Міжнародного дня захисту дітей працівники  клубних та бібліотечних закладів Річківської громади  підготували онлайн – флешмоб   «Щастя  - в серці кожної дитини» за участі юних аматорів та працівників закладів культури.

В бібліотеках ради були оформлені тематичні виставки «Царство дитячої книги»,  книжкові розкладки «Веселий світ дитинства» та віконні виставки дитячих малюнків  «Ми за мир». 

Ви можете переглянути відео, яке розміщено далі, натиснувши в правому верхньому кутку кнопку "Відкрити в новій вкладці".

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь