Річківська громада
Сумська область, Сумський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Заходи з відзначення Дня Конституції України та Дня молоді.

Дата: 27.06.2020 09:00
Кількість переглядів: 2904

Фото без опису

24 роки наша держава живе за своєю Конституцією. Ми будуємо нову, незалежну країну, кожен із нас є творцем її історії, адже Основний Закон визнає людину найвищою соціальною цінністю і гарантує естетичний, духовний розвиток кожного громадянина.

З нагоди державного свята в Річківській громаді впорядковані та святково оформлені населені пункти, на адміністративних будівлях, приміщеннях закладів культури та освіти вивішені Державні Прапори України.

Працівниками закладів культури громади підготовлено онлайн - вітання «Під синім небом України», яке розміщено в соціальній мережі Facebook в групі «Культура Річківського краю» за посиланням: https://www.facebook.com/100009188698656/videos/2630984917217772 .

З метою формування у підростаючого покоління правової культури та поваги до Основного Закону держави в  бібліотечних закладах громади  оформлені тематичні виставки «Конституція – правова основа України», «Держава. Права. Закон», «Конституція України – Основний Закон держави».

З метою ознайомлення з історією становлення та розвитку вітчизняного конституційного права та попередниками сучасної конституції, працівниками Вирівської бібліотеки підготовлена слайдо – презентація «День Конституції України»,   Річківської бібліотеки – історична онлайн - інформація  «Конституція Пилипа Орлика», яку можна переглянути за посиланням; https://www.facebook.com/100009188698656/videos/2630989730550624 .

З нагоди Дня молоді Білопільським районним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» було проведено  турнір з  пляжного волейболу серед команд району та об’єднаних територіальних громад. В спортивних змаганнях  команда Річківської загальноосвітньої школи виборола 4 місце серед 8 команд.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь