Річківська громада
Сумська область, Сумський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З подарунками – до Коршачини

Дата: 21.08.2020 08:06
Кількість переглядів: 1280

День села – це свято, яке передбачає багато гостей, подарунків та вітань. Нажаль, сьогодні в умовах адаптивного карантину, кардинально змінився формат його проведення. Та все ж, одна із складових цього заходу залишилася незмінною, - це відзначення жителів небайдужих до проблем села та  які беруть активну участь у житті громади.

20 серпня Річківський сільський голова Микола Солодовник, заступник сільського голови Володимир Пугач та в.о. старости Коршачинського старостинського округу Володимир Бойко завітали до Коршачини, щоб привітати переможців номінацій, які були визначені з нагоди Дня села та подякувати всім, хто  творить історію рідного краю, а це - люди працьовиті, відданість та любов  яких до рідної землі заслуговують на велику повагу.

В номінації «умілі руки» була нагороджена вчитель Річківського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Надія Миколаївна Бахмут.

 

Фото без опису

Відзнаку в номінації «найстарший житель» отримала Зінаїда Андріївна Гуринова, яка цього року відзначила 92 річницю від дня народження.

 

Фото без опису

 

А солістка  аматорського вокального ансамблю  Коршачинського  будинку культури  Наталія Василівна Бойко була відзначена в номінації «золотий голос».

 

Фото без опису

 

Вітаючи мешканців села зі святом, Микола Іванович зазначив, що  берегти славні традиції, звичаї та свята рідного села, примножувати здобутки його на радість дітям – це святий обов’язок кожного жителя нашої громади.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь