Річківська громада
Сумська область, Сумський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітання з Днем людей похилого віку та Днем ветерана

Дата: 30.09.2020 14:33
Кількість переглядів: 1850

Рано чи пізно в житті кожного з нас настає своя «золота осінь» - стиглі роки повертають на схил людського віку. Тож є щось символічне в тому, що в цю помірковану осінню пору весь цивілізований світ відзначає День людей похилого віку, а в Україні з 2005 року - ще й День ветерана. Одне й інше - це лише можливість нагадати всім про людський обов'язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства. Цей привід до розумінь щодо подальшої долі людства, його культури, взаємозв'язку поколінь. Це привід замислитися над тим, що людське суспільство прогресивно старіє.

Похилий вік в Україні вважається паралельно з пенсійним.

Цей день об'єднує людей всіх професій, котрі на заслуженому відпочинку і отримали звання - ветеран і несуть його з гідністю, бо вони є взірцем для молоді.

Територіальний центр соціального обслуговування Річківської сільської ради вітає всіх ветеранів громади і за її межами з Днем ветерана. Прийміть наші найщиріші вітання! Міцного вам здоров'я, благополуччя в родинах. Радості, гарного настрою, людської поваги і всього найкращого вам і вашим сім'ям!

У відділенні соціальної допомоги вдома територіального центру соціального обслуговування обслуговується 70 одиноких громадян похилого віку Річківської громади. Завдяки спонсорській допомозі аграріїв та приватних підприємців, які працюють на території громади сформовано кожному такому підопічному продуктовий пакет на суму 150 грн. Ми вдячні долі, що нас оточують люди, які мають щире серце та добру душу і намагаються зробити все від них залежне, щоб громадянам похилого віку жилося хоча б трохи краще.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь