Річківська громада
Сумська область, Сумський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітання з Днем працівника соціальної сфери!

Дата: 30.10.2020 11:41
Кількість переглядів: 1074

У першу неділю листопада в Україні, згідно з наказом Президента України від 13.04.1999 №374/99  відзначають День працівника соціальної сфери

  «Кажуть добро повертається до людини сторицею. Про це, як ніхто, знають працівники соціальної сфери. Вони  покликані допомагати, нести в світ милосердя. Вони дарують людям надію на краще, вчасно подаючи  руку допомоги тим, хто цього потребує. Для багатьох слова Івана Франка — «Життя людини до тих пір має цінність, поки людина може допомагати іншим», стали сенсом життя.

Я  вітаю  всіх працівників соціальної сфери Річківської громади, з професійним святом. Всі теплі слова і побажання для вас. Ви цього заслуговуєте, бо, зазвичай, звикли самі дарувати тепло іншим, підтримувати словом, порадою. Лише люди з великим серцем та щирою душею, ті, хто завжди готовий прийти на допомогу, обирають таку нелегку, але надзвичайно потрібну професію

  Важко навіть уявити - скільки вами зроблено добрих справ за роки праці, скільки одиноких сердець знайшло прихисток, тепло і увагу завдяки вашій небайдужості і турботі.

На території нашої громади створений територіальний центр соціального обслуговування. В терцентрі працює два відділення. Це відділення соціальної допомоги вдома ,яке очолює Фартушняк Віра Іванівна, яка працює в цій сфері вже більше 19 років та відділення стаціонарно догляду . яке очолює Ворона Катерина Вікторівна,яка працює більше 17 років соціальним працівником. Доброта ,чуйність та людяність- основні риси цих двох жінок. Під їх невтомним керівництвом підлеглі працівники створюють належні умови для життєдіяльності людей похилого віку.

Соціальна робота - це мистецтво налагоджувати зв’язок між людьми , а для цього треба володіти психологічними знаннями аби уникнути непорозумінь та конфліктів із підопічними. Адже категорія людей, якими опікуємось - це переважно люди зі своїми  спеціфічними проблемами та  слабким здоровям.

Серед кращих соціальних робітників слід відзначити Хасанову Наталію Анатоліївну, Теницьку Ніну Іванівну, Грошовик Людмилу Миколаївну. Це працівники, які розуміють. Що саме на них покладають надії і сподівання одинокі, безпорадні люди і намагаються якнайкраще виконувати свої обов’язки.

Директор Терцентру   Людмила Грицай


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь