Річківська громада
Сумська область, Сумський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про проведення чергового засідання колегії відділу освіти, сім'ї, молоді та спорту

Дата: 02.04.2021 14:24
Кількість переглядів: 1177

Фото без опису

31 березня заступник сільського голови Володимир Пугач взяв участь у роботі колегії відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Річківської сільської ради, під час якої розглядалися питання про виконання Інструкції з ведення ділової документації та упровадження в закладах освіти постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР).

Підсумовуючи роботу колегії відділу освіти, сім'ї, молоді та спорту  Володимир Пугач зазначив про актуальність питань, які сьогодні розглядались. 

«…Щодо першого питання. Дійсно, що обличчя будь-якого закладу і керівника - це стан ведення ділової документації, а заклади освіти - це установи, які завжди були і повинні залишатись взірцем. На сучасному етапі забезпечується відкритість та доступність до ділових паперів школи, тому вони повинні повністю відповідати вимогам Інструкції з ведення діловодства.

По другому питанню. У минулому році Урядом країни затверджено План заходів з реформування системи шкільного харчування. План включає три основні напрямки: оновлення застарілої нормативно-правової бази, підвищення контролю за безпечністю та якістю харчових продуктів і ресурсне забезпечення шкіл.

Усі ці заходи спрямовані на те, щоб сьогодні учень отримував у шкільній їдальні раціональне харчування, яке б повністю відповідало потребам зростаючого організму, сприяло здоровому способу життя дітей і саме головне було якісним і безпечним.

Питання  роботи закладів освіти щодо упровадження постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) на сьогодні є одним із пріоритетних напрямків роботи виконавчого комітету Річківської сільської ради.

Хочу відзначити оперативну роботу відділу освіти, сім'ї, молоді та спорту,  який протягом двох місяців освоїв усю суму коштів  (86,0 тис. гривень), виділених на зміцнення матеріально-технічної бази харчоблоків шкільних їдалень.  Сьогодні ми ознайомилися з глибоким аналізом роботи усіх закладів освіти з питання впровадження системи НАССР. На превеликий жаль на незадовільному рівні робота з даного питання ведеться у Вирівському закладі загальної середньої освіти і я вимагаю посилення контролю за даним питанням.»

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь