Річківська громада
Сумська область, Сумський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Збільшено суми щомісячних страхових виплат потерпілим на виробництві та членам їх сімей з 01 березня 2021 року

Дата: 27.04.2021 15:18
Кількість переглядів: 784

Фонд соціального страхування України 19 квітня завершив фінансування щомісячних страхових виплат за березень. Страхові виплати було профінансовано у збільшеному розмірі відповідно до проведеного з 01 березня перерахунку на 11%.

      Білопільським відділенням управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Сумській області перераховано суми щомісячних страхових виплат 130 особам  потерпілим від нещасного випадку на виробництві та членам їх сімей. На виплату щомісячних страхових виплат у підвищеному розмірі профінансовано 398,1 тис. грн. Всі перерахунки були здійснені в автоматичному режимі без надання будь-яких додаткових документів потерпілими на виробництві та членами їх сімей.

Взагалі, з початку року, Білопільським відділенням управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України  у Сумській області  було направлено 2191,8 тис. грн. на виплату щомісячних страхових виплат потерпілим від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, які спричинили втрату працездатності, та особам, які мають право на страхові виплати у разі смерті потерпілого.

Нагадаємо, щомісяця потерпілі внаслідок нещасних випадків на виробництві або професійних захворювань, зокрема у разі профхвороб на COVID-19, отримують від Фонду соціального страхування України страхові виплати, які компенсують втрачений заробіток залежно від ступеня стійкої втрати працездатності. Також зазначені виплати фінансуються для осіб, які мають право на виплати в разі смерті потерпілого.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь