Річківська громада
Сумська область, Сумський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітання з Днем Перемоги та з Днем матері.

Дата: 07.05.2021 15:37
Кількість переглядів: 1280

      Квітує травень, оспіваний у піснях, у небесній блакиті дзвенить пташиний спів, травами і квітами замайоріла земля, а теплий весняний вітер приносить до нас свято - День Перемоги над нацизмом  у другій світовій війні.

      Тож сьогодні, напередодні свята, до учасниці бойових дій у ВВв Лук’янової Ніни Олександрівни, та вдови загиблого учасника АТО Николенко Вікторії Миколаївни  з теплими словами привітань та подарунками завітали представники Річківської сільської ради: заступник сільського голови Володимир Пугач та начальник відділу з питань соціального захисту Віталіна Крохмальна.

Фото без опису

        Мама – основа всіх основ. Вона народжує і виховує дитину, плекає, оберігає від біди і горя, турбується про її долю, проймається її болем на відстані.

         На території нашої громади є мама, яка разом з чоловіком народили та виховали семеро дітей, та  відкрила своє серце і двері домівки для дітей які потребували допомоги, розуміння та підтримки з боку дорослих. Ця сім’я  взяла на себе відповідальність за долі семи дітей-сиріт, та дітей позбавлених батьківського піклування. Мама, яка розділила з ними свою любов і душевне тепло, дала кожній дитині яка зростає у їхній сім’ї найважливіше – щастя мати родину. Це мама з великим серцем -  Мінченко Світлана Геннадіївна.

Фото без опису

       Тож сьогодні, напередодні свята Дня народження та  Дня матері, її теж  привітали представники   сільської ради з найщирішими побажаннями здоров’я, щастя, сімейного затишку. Справжньою винагородою для їх хай будуть посмішки щасливих дітей, які даруватимуть радість, тепло і впевненість у завтрішньому дні. Нехай посаджені ними зерна добра й любові проростуть в дитячих душах пишним цвітом!

         Щастя Вам, добра, миру і благополуччя!

     


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь