Річківська громада
Сумська область, Сумський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітання з Днем Перемоги та з Днем матері.

Дата: 07.05.2021 15:37
Кількість переглядів: 1323

      Квітує травень, оспіваний у піснях, у небесній блакиті дзвенить пташиний спів, травами і квітами замайоріла земля, а теплий весняний вітер приносить до нас свято - День Перемоги над нацизмом  у другій світовій війні.

      Тож сьогодні, напередодні свята, до учасниці бойових дій у ВВв Лук’янової Ніни Олександрівни, та вдови загиблого учасника АТО Николенко Вікторії Миколаївни  з теплими словами привітань та подарунками завітали представники Річківської сільської ради: заступник сільського голови Володимир Пугач та начальник відділу з питань соціального захисту Віталіна Крохмальна.

Фото без опису

        Мама – основа всіх основ. Вона народжує і виховує дитину, плекає, оберігає від біди і горя, турбується про її долю, проймається її болем на відстані.

         На території нашої громади є мама, яка разом з чоловіком народили та виховали семеро дітей, та  відкрила своє серце і двері домівки для дітей які потребували допомоги, розуміння та підтримки з боку дорослих. Ця сім’я  взяла на себе відповідальність за долі семи дітей-сиріт, та дітей позбавлених батьківського піклування. Мама, яка розділила з ними свою любов і душевне тепло, дала кожній дитині яка зростає у їхній сім’ї найважливіше – щастя мати родину. Це мама з великим серцем -  Мінченко Світлана Геннадіївна.

Фото без опису

       Тож сьогодні, напередодні свята Дня народження та  Дня матері, її теж  привітали представники   сільської ради з найщирішими побажаннями здоров’я, щастя, сімейного затишку. Справжньою винагородою для їх хай будуть посмішки щасливих дітей, які даруватимуть радість, тепло і впевненість у завтрішньому дні. Нехай посаджені ними зерна добра й любові проростуть в дитячих душах пишним цвітом!

         Щастя Вам, добра, миру і благополуччя!

     


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь