Річківська громада
Сумська область, Сумський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Дорогі земляки!

Дата: 15.05.2021 09:01
Кількість переглядів: 696

Традиційно у третю суботу травня в Україні відзначається День Європи, як символ спільних цінностей, спільної історії всіх націй Європейського континенту. Саме зараз, в період світової пандемії, українці разом з іншими європейськими народами демонструють свою єдність в утвердженні дружніх взаємовідносин, протягуючи руку допомоги один одному. Разом ми подолаємо усі негаразди та випробування на шляху до нових перспектив розвитку об’єднаної Європи.

Україна — це держава, яка є співтворцем європейської цивілізації. Багатьом своїм перемогам та досягненням Європа завдячує саме українцям. Для нас це особливий день, адже під час Революції Гідності, український народ довів, що Україна — це незалежна європейська держава.

Впевнений, що наша держава і в подальшому працюватиме у відповідності до цінностей та принципів притаманним ЄС, що гарантують рівні можливості та правову захищеність для кожного громадянина. Саме така політика і є запорукою демократичного розвитку України.

Тож об’єднуймося не тільки за географічною ознакою, а  й  і за духом, історією, спільними цінностями, адже український народ  є невід’ємною частиною європейської цивілізації.

Від імені виконавчого комітету, депутатського корпусу та від себе особисто вітаю всіх з Днем Європи! Нехай це свято нагадує нам, що Європа починається  не за кордоном України – вона починається із кожного з нас!

 

З повагою,

Річківський сільський голова Микола Солодовник

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь