Річківська громада
Сумська область, Сумський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

МХП-Урожайна країна - надійний партнер для розвитку громади!

Дата: 16.06.2021 14:40
Кількість переглядів: 839

Фото без опису

Багато років поспіль на території Річківської сільської ради працює сільгосппідприємство ТОВ «МХП-Урожайна країна». Ця компанія - найбільший сільгоспвиробник, бюджетоутворююче підприємство, яке не лише використовує землю під обробіток, а й створює нові робочі місця, сплачує в повному обсязі податки.

В життєдіяльності громади виникає безліч нагальних проблем, для вирішення яких часто доводиться звертатися до сільськогосподарського підприємства, зокрема: розчищення снігу, косіння бур’янів, допомога в облаштуванні об’єктів медичного призначення та закладів загальної середньої освіти.

Нещодавно, при підписанні тристороннього меморандуму про співпрацю та партнерство між Річківською сільською радою, в особі сільського голови Миколи Солодовника, МХП-Урожайна країна, в особі директора Олександра Суходольського та благодійним фондом «МХП – Громаді», в особі регіонального менеджера із соціальних проєктів Наталією Богдан, було підняте питання придбання трактора з причепом для вирішення нагальних господарських проблем та благоустрою у громаді.

Днями директор підприємства Олександр Суходольський дотримав свого слова та доручив представнику компанії Миколі Мірошніченку здійснити передачу трактората причепи. Найближчим часом буде придбано косарку аби боротися з бур’янами на території населених пунктів.

          Також завдяки «МХП – Урожайна країна» в лікарні встановлено підйомник для громадян із обмеженими можливостями пересування та придбано новий кардіограф.
Як зазначив Микола Іванович: «У планах – подальша співпраця задля розвитку громади,  сподіваємось, що аграрії й надалі нас підтримуватимуть».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь