Річківська громада
Сумська область, Сумський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

МХП-Урожайна країна - надійний партнер для розвитку громади!

Дата: 16.06.2021 14:40
Кількість переглядів: 892

Фото без опису

Багато років поспіль на території Річківської сільської ради працює сільгосппідприємство ТОВ «МХП-Урожайна країна». Ця компанія - найбільший сільгоспвиробник, бюджетоутворююче підприємство, яке не лише використовує землю під обробіток, а й створює нові робочі місця, сплачує в повному обсязі податки.

В життєдіяльності громади виникає безліч нагальних проблем, для вирішення яких часто доводиться звертатися до сільськогосподарського підприємства, зокрема: розчищення снігу, косіння бур’янів, допомога в облаштуванні об’єктів медичного призначення та закладів загальної середньої освіти.

Нещодавно, при підписанні тристороннього меморандуму про співпрацю та партнерство між Річківською сільською радою, в особі сільського голови Миколи Солодовника, МХП-Урожайна країна, в особі директора Олександра Суходольського та благодійним фондом «МХП – Громаді», в особі регіонального менеджера із соціальних проєктів Наталією Богдан, було підняте питання придбання трактора з причепом для вирішення нагальних господарських проблем та благоустрою у громаді.

Днями директор підприємства Олександр Суходольський дотримав свого слова та доручив представнику компанії Миколі Мірошніченку здійснити передачу трактората причепи. Найближчим часом буде придбано косарку аби боротися з бур’янами на території населених пунктів.

          Також завдяки «МХП – Урожайна країна» в лікарні встановлено підйомник для громадян із обмеженими можливостями пересування та придбано новий кардіограф.
Як зазначив Микола Іванович: «У планах – подальша співпраця задля розвитку громади,  сподіваємось, що аграрії й надалі нас підтримуватимуть».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь