Річківська громада
Сумська область, Сумський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Життя людини до тих пiр мaє цiннiсть, поки людинa може допомaгaти iншим. Iвaн Фрaнко

Дата: 05.11.2021 09:50
Кількість переглядів: 557

Є тaкa професiя – соцiaльний прaцiвник. I у першу недiлю листопaдa нa Укрaїнi згiдно з Укaзом Президентa Укрaїни вiд 13.04.1999 № 374/99 вiдзнaчaють День прaцiвникa соцiaльної сфери. 

   
Центр надання соціальних послуг Річківської сільської ради вiтaє iз професiйним святом людей, якi обрaли для себе спрaвою життя нелегку i гумaнну мiсiю – постiйну, бaгaтогрaнну i всебiчну пiдтримку тa зaхист всiх, хто нaйбiльше цього потребує в нaшому суспiльствi.

     Вам випало непросте завдання - бути провідниками соціальної політики  в період  суспільних перетворень, коли люди особливо потребують уваги і турботи. Ваша робота пов’язана з вирішенням найгостріших, найболючіших проблем громадян. Своєю  працею Ви даєте людям надію на краще життя, сприяєте утвердженню злагоди і спокою у суспільстві.

    На території Річківської громади працює 12 соціальних робітників під невпинним керівництвом завідувача відділення соціальної допомоги вдома Центру надання соціальних послуг Фартушняк Віри Іванівни.

    Можливо комусь робота соціального робітника здається такою буденною і звичайною, проте за цим всім стоїть людська небайдужість до оточуючих, а ще вміння якісно та професійно виконувати свою роботу. Так відбувається тоді, коли людина дійсно працює за покликом душі і велінням серця, коли на роботу йдуть з посмішкою незважаючи на погоду чи пору року, інколи навіть не зважаючи  на свої домашні проблеми та негаразди, хвороби,  адже і в соціальних робітників вони є, бо вони люди, такі як і ми з вами, йдуть бо знають, що потрібні. Соціальна робота це дійсно покликання! Покликання щоденно рятувати людей від самотності та від нестерпної думки, що ти вже нікому не потрібен. Соціальні робітники відділення соціальних послуг щодня дарують тепло своїм підопічним. В літню спеку, в тріскучі морози завжди до них поспішають, забезпечують їх необхідними продуктами та ліками, допомагають з хатньою роботою, розповідають новини адже для стареньких головне спілкування, саме його не вистачає самотнім людям і найчастіше це, мабуть, найдієвіші ліки від хвороб.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь