Річківська громада
Сумська область, Сумський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шановні земляки!

Дата: 20.02.2022 09:07
Кількість переглядів: 2814

Фото без опису

 20 лютого – День Героїв Небесної Сотні – день вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті героїв, які заплатили своїм життям за європейське майбутнє, незалежність і свободу України.

Саме цього дня, 20 лютого 2014 року, протистояння між українським народом і тодішнім режимом сягнуло свого піку. Україна заплатила занадто високу ціну за ідеали демократії, поклавши на вівтар Свободи найдорожче – життя своїх мужніх та безстрашних дітей, воїнів Небесної Сотні.  

Герої Небесної Сотні – уособлення людської, громадянської та національної відваги й самовідданості, які ціною власного життя показали, що наш український дух є незламним, а народ – нескореним. І сьогодні, ми повинні приложити всі зусилля, щоб жертовність українських патріотів не була даремною. 

Події Революції Гідності засвідчили: українці не просто обрали шлях до Європи, а й готові за нього боротися, відстоюючи власні права та свободи. Сьогодні наші воїни захищають східні рубежі країни, кількість загиблих вже вимірюється тисячами. Тому у ці дні варто також згадати про всіх, хто віддав своє життя за територіальну цілісність держави впродовж останніх років. І згадувати надалі, завжди, хоча б для того, аби не допустити чогось подібного в майбутньому, бо сили реваншу знову піднімають голову.

Ми всі у боргу перед Небесною Сотнею. Схилімо голови перед Героями. І нехай найкращим пам’ятником для них стане мирне та заможне життя,  нова Україна, про яку вони мріяли і яку ми з вами обов’язково побудуємо.

Слава Україні!

Слава її Героям!

 

Річківський сільський голова Микола СОЛОДОВНИК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь