Річківська громада
Сумська область, Сумський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На російсько-українській війні загинув наш земляк з с. Горобівка КУЛАК Олександр.

Дата: 03.08.2022 13:25
Кількість переглядів: 2184

Фото без описуСумна звістка надійшла до Річківської громади – на російсько-українській війні загинув наш земляк,  відважний воїн з с. Горобівка КУЛАК Олександр.

Олександр  народився  27  лютого  1975  року в с. Горобівка.   Після закінчення школи навчався в Сумському національному аграрному університеті. Трудову діяльність розпочав на  ДП «Сумська біологічна фабрика», потім працював на  Сумському машинобудівному науково-виробничому об’єднанні ім. Фрунзе, ПАТ «Сумихімпром». 

У 2015 році  Олександр був призваний на військову службу до лав Збройних Сил України. Після демобілізації, з 2016 року працював в Сумському  КП  «Електроавтотранс».

Коли почалася російсько-українська війна, Олександр КУЛАК, як справжній патріот своєї держави став на захист рідної землі.

Війна не минає без жахливих трагедій. 28 липня 2022 року, вірний військовій присязі, у бою за рідну Батьківщину, в с. Верхньокам’янське Донецької області Олександр загинув… Віддав життя за Україну, свою родину і кожного з нас.

Низько схиляємо голови в пошані й висловлюємо глибоке співчуття рідним воїна від усіх мешканців громади. Вічна пам’ять! Герої не вмирають! Ми пам’ятатимемо кожного, хто віддав найцінніше за наше мирне небо, спокій та майбутнє Батьківщини!


 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь