Річківська громада
Сумська область, Сумський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вшанування переможців всеукраїнського конкурсу "Учитель року - 2023"

Дата: 02.03.2023 12:01
Кількість переглядів: 166

Фото без опису«Професія вчителя одна з найшанованіших та найпочесніших професій. Учитель виховує та створює майбутнє країни, оскільки від його праці залежить рівень знань, умінь, ставлень та досвіду молодшого покоління, їхні переконання, світогляд, моральні якості. Тому важливим є для суспільства та педагогічної спільноти виявлення й підтримка талановитих та творчих педагогів, поширення їхнього прогресивного досвіду та професійної майстерності», – зазначив Тарас САВЧЕНКО, тимчасово виконуючий обов’язки голови Сумської обласної державної адміністрації – начальник обласної військової адміністрації.

Урочистим вшануванням переможців всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023» 28 лютого 2023 року в Сумській обласній філармонії завершився перший тур професійних змагань у номінаціях: «Захист України», «Основи здоров’я», «Фізична культура», «Початкова освіта».

Відповідно до умов та програми проведення конкурсу, 116 учителів змагалися за звання найкращого у своїх номінаціях, пройшовши 5 конкурсних випробувань: «Тестування», «Методичний практикум», «Практична робота», «Майстер-клас», «Урок».

У такий складний час 2 вчителі нашої громади також взяли активну участь у всеукраїнському конкурсі «Учитель року – 2023» у номінації «Початкова освіта»: Жиленко Дарія Володимирівна, вчитель Біланівської гімназії та Клименко Валентина Іванівна – вчитель Річківської гімназії.

Бажаємо нашим конкурсантам міцного здоров’я, креативності, мудрості, творчих успіхів, подальших професійних перемог та плідної праці під мирним небом.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь