Річківська громада
Сумська область, Сумський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шановні земляки, учасники ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції!

Дата: 26.04.2023 08:12
Кількість переглядів: 246

Фото без опису

Сьогодні минає 37 років від дня Чорнобильської катастрофи, яка озивається пекучим болем і стражданнями у багатьох родинах. Чорнобиль практично торкнувся кожного з нас – хвороби, скалічені долі наших рідних, близьких, всіх громадян нашої держави, які ліквідовували наслідки аварії та рятували Україну і весь світ.

І знову понад тридцять років потому історія повторилася… Після повномасштабного вторгнення в Україну окупанти захопили Чорнобильську та Запорізьку АЕС. Україна у черговий раз рятує світ. Співробітники атомних станцій робили та продовжують робити усе можливе, аби запобігти ядерному вибуху. Їх подвиг назавжди буде вписаний у літопис людської мужності й навічно залишиться в пам’яті українського народу.

Ми схиляємо голови перед усіма, хто в квітні 1986 року пішов в ядерний вогонь, щоб зупинити ланцюгову реакцію смерті. Вклоняємося тим, хто усвідомлено й мовчки жертовно віддав своє життя, виконавши найвищий синівський обов’язок перед рідною землею і рідним народом – зупинив ескалацію катастрофи, унеможливив її переростання у глобальний винищувальний смерч для всієї України та інших держав.

Безмежна шана і доземний уклін ліквідаторам, які живуть поряд з нами, які виграли свою війну з мирними атомом. Теперішнє покоління українців теж виграє свою війну з нашим тисячолітнім московським ворогом. А мирний атом завжди буде мирним.

 

 

Річківський сільський голова Микола Солодовник

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь