Річківська громада
Сумська область, Сумський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Дорогі учні! Шановні вчителі та батьки!

Дата: 31.05.2023 08:49
Кількість переглядів: 124

         Фото без описуНадзвичайно складним був цей 2022-2023 навчальний рік. Рік, який пройшов  в умовах воєнного стану,  масованих обстрілів з боку російської федерації, відключення світла. На жаль війна не оминула  і наші  заклади освіти: зруйновано Вирісвській ліцей, пошкоджено Річківську гімназію та Вирівський ЗДО (ясла-садок) «Ластівка». Але попри все наші школи працювали, а освітній процес не зупинявся ні на хвилину! І сьогодні  у нас свято  Останнього дзвоника – свято прощання зі школою! 
         Для багатьох школярів він сповіщає про початок найкращої  учнівської пори - літніх канікул. Щиро вітаю Вас зі святом і бажаю щоб ці канікули пройшли під чистим мирним небом, гарно  вам відпочити, набратися духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання.
          Для вас, випускники, цей дзвоник справді є останній. Залишаються позаду ваші шкільні роки – найбільш безтурботна та щаслива пора життя, сповнена мрій та сміливих планів.
Ви вирушаєте у самостійне доросле життя. Бажаю щоб цей шлях був щасливий, сповнений гарними подіями і здобутками і, найголовніше, у мирній Україні. Вірю, що Ви реалізуєте власні здібності, таланти, побудуєте власну успішну долю, будете гідними творцями свого життя і справжніми патріотами своєї країни! Бажаю вам впевненості у власних силах, невичерпного завзяття та здійснення всіх ваших мрій.
          Глибоко вдячна педагогам і батькам! Ви вклали у своїх вихованців і душу, і серце, і знання! Своєю любов'ю та невтомною працею допомагали пізнавати світ, прищеплювали найвищі моральні цінності.
         Бажаю усім Перемоги, миру, щастя, добра, міцного здоров’я та успіхів!

         Слава Україні!

 

 

З повагою,

начальник відділу освіти,

молоді та спорту                                                               Наталія ВАРАВКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь