Річківська громада
Сумська область, Сумський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«ЗАЛИШАЄМОСЯ ГІДНИМИ СВОЇХ ГЕРОЇВ!»

Дата: 20.02.2024 08:53
Кількість переглядів: 253

Фото без опису«ЗАЛИШАЄМОСЯ ГІДНИМИ СВОЇХ ГЕРОЇВ!» – із цим гаслом Україна вдесяте вшановує пам’ять Небесної Сотні.

Події  20 лютого 2014 року стали кульмінацією Революції Гідності. Того дня в центрі Києва було вбито 48 майданівців. Їх разом з іншими 54 загиблими та смертельно пораненими учасниками мирних протестів упродовж зими 2013–2014 років і п’ятьма активістами Майдану, які загинули навесні 2014 року, обстоюючи демократичні цінності та територіальну цілісність України, назвали  Героями Небесної Сотні.

Цьогоріч вдесяте Україна вшановує  пам’ять Героїв Небесної Сотні. Вдесяте в умовах війни з росією. Нині маємо десятки тисяч загиблих від російської зброї. Але щорічно 20 лютого ми згадуємо героїв, які першими загинули за те, щоб Україна не зникла з мапи світу, щоб північний сусід не поглинув її. Імена Героїв Небесної Сотні стоять першими у мартирологу загиблих у російсько-українській війні. 

Подвиг Небесної Сотні слугує прикладом мужності та звитяги для теперішніх героїв російсько-української війни, які на полі бою дають відсіч підступному ворогові, захищаючи право українського народу на незалежність.  Захищаючи рідну землю, вони віддають найдорожче – своє життя.

Згадаймо сьогодні  наших  земляків,  які загинули  у боротьбі з російським агресором.  Олександр Ровний, Павло Николенко, Артем Крючковий, Олександр Кулак, Олександр Олійник, Руслан Бугайов, Олексій Уроденко, Роман Чубур, Олександр Цапенко, Олександр Приходцов, Олександр Антоненко, Сергій Теницький, Микола Пугач – світлий спомин про мужніх воїнів нaзaвжди зaлишиться у наших серцях.

Вічна пам’ять Героям Небесної Сотні та воїнам Збройних Сил України,   які віддали своє життя, захищаючи незалежність і майбутнє нашої Батьківщини. Залишаємося гідними своїх героїв!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь