Річківська громада
Сумська область, Сумський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«ЗАЛИШАЄМОСЯ ГІДНИМИ СВОЇХ ГЕРОЇВ!»

Дата: 20.02.2024 08:53
Кількість переглядів: 301

Фото без опису«ЗАЛИШАЄМОСЯ ГІДНИМИ СВОЇХ ГЕРОЇВ!» – із цим гаслом Україна вдесяте вшановує пам’ять Небесної Сотні.

Події  20 лютого 2014 року стали кульмінацією Революції Гідності. Того дня в центрі Києва було вбито 48 майданівців. Їх разом з іншими 54 загиблими та смертельно пораненими учасниками мирних протестів упродовж зими 2013–2014 років і п’ятьма активістами Майдану, які загинули навесні 2014 року, обстоюючи демократичні цінності та територіальну цілісність України, назвали  Героями Небесної Сотні.

Цьогоріч вдесяте Україна вшановує  пам’ять Героїв Небесної Сотні. Вдесяте в умовах війни з росією. Нині маємо десятки тисяч загиблих від російської зброї. Але щорічно 20 лютого ми згадуємо героїв, які першими загинули за те, щоб Україна не зникла з мапи світу, щоб північний сусід не поглинув її. Імена Героїв Небесної Сотні стоять першими у мартирологу загиблих у російсько-українській війні. 

Подвиг Небесної Сотні слугує прикладом мужності та звитяги для теперішніх героїв російсько-української війни, які на полі бою дають відсіч підступному ворогові, захищаючи право українського народу на незалежність.  Захищаючи рідну землю, вони віддають найдорожче – своє життя.

Згадаймо сьогодні  наших  земляків,  які загинули  у боротьбі з російським агресором.  Олександр Ровний, Павло Николенко, Артем Крючковий, Олександр Кулак, Олександр Олійник, Руслан Бугайов, Олексій Уроденко, Роман Чубур, Олександр Цапенко, Олександр Приходцов, Олександр Антоненко, Сергій Теницький, Микола Пугач – світлий спомин про мужніх воїнів нaзaвжди зaлишиться у наших серцях.

Вічна пам’ять Героям Небесної Сотні та воїнам Збройних Сил України,   які віддали своє життя, захищаючи незалежність і майбутнє нашої Батьківщини. Залишаємося гідними своїх героїв!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь