Річківська громада
Сумська область, Сумський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітання зі 100-річним ювілеєм

Дата: 04.03.2024 11:08
Кількість переглядів: 148

Фото без описуУ кожного 100-річного ювіляра  своя життєва історія та свої секрети довголіття. Ці люди є очевидцями багатьох історичних подій минулого століття, носіями наших традицій та глибокої життєвої мудрості.

3 березня поважний ювілей відзначила жителька Річківської громади Щегло  Галина  Яковлівна.   Народилася  ювілярка в с. Вири,  у 1942 році закінчила 10 класів  місцевої школи. Свою трудову діяльність розпочала у 1943 році, працювала на торф’яному підприємстві  в с. Амбари.

Коли розпочалась Друга світова війна, батько пішов на фронт і не повернувся, тому Галина Яковлівна проживала разом з матір’ю та бабусею. Після  закінчення  війни  жінка пішла  працювати в колгосп.

За свої 100 років Галина Яковлівна прожила нелегке життя. З юних років тяжко працювала, зазнала голодні й холодні роки голодоморів 1932 та 1947 років, воєнне лихоліття та труднощі післявоєнної відбудови.

Все своє життя вона провела в рідному селі Вири, разом з чоловіком виховала  двох  синів, виростила п’ятеро онуків.

Привітати ювілярку зі святом завітали заступник сільського голови Володимир Пугач, в. о. старости Вирівського старостинського округу Світлана Шкурат, начальник відділу з питань соціального захисту та муніципальних послуг Віталіна Крохмальна та завідувач відділення догляду вдома Центру надання соціальних послуг Віра Фартушняк. Гості  побажали Галині Яковлівні здоров’я, міцності духу, наснаги, добробуту та ще довгих років життя під мирним українським небом. З нагоди ювілейної дати Галині Яковлівні вручили подарунки та Подяки від очільників Сумської обласної державної адміністрації, Сумської районної державної адміністрації та Річківської сільської ради.

Відповідно до Програми соціального захисту та підтримки населення Річківської сільської ради на 2024 рік ювілярка буде отримувати щомісячну  матеріальну допомогу в розмірі  525,00 грн.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь