Річківська громада
Сумська область, Сумський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шановні жителі Вирівського старостинського округу!

Дата: 30.06.2024 09:14
Кількість переглядів: 121

Фото без описуВід імені виконавчого комітету, депутатів Річківської сільської ради та від себе особисто вітаю вас з Днем села Вири та храмовим святом днем  Всіх святих української землі!

Село – це не тільки географічне поняття, це місце, де відбувається справжнє життя, де кожна оселя – це окрема сторінка багатої книги нашої історії, це місце, де гордість за минуле переплітається з натхненням для творення майбутнього. А майбутнє села творить його спільнота – люди, які в ньому живуть і працюють.

Нажаль цьогорічне свято знову з гірким присмаком війни, і святкування не на часі. Багато вирівчан, чиї рідні та близькі нині захищають нашу країну від російського агресора, з тривогою і надією  чекають звісток та молять Господа про завершення кровопролиття та мир в Україні.

Вдячний усім, хто в цей непростий час боронить країну від нападників, хто продовжує підтримувати Збройні Сили України, хто свято вірить у перемогу та всіляко сприяє її наближенню.

Вічна пам’ять і слава захисникам, які віддали своє життя за незалежність та суверенність нашої держави. Ми будемо пам’ятати всіх і кожного, адже завдяки Героям, які полягли, завдяки нашій єдності та прагненню жити вільно – ми боремося! І ми обов'язково переможемо!

У цей святковий день від усієї душі зичу вам міцного здоров’я, щастя,  добра, достатку, мирного неба над головою,  довгожданої Перемоги та Божої благодаті.

 

З повагою

Річківський сільський голова Микола Солодовник


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь